Vitrage

Bij de inrichting van een woning- of utiliteitsbouwproject is raambekleding van belang. Het is geen eenvoudige opgave om geschikte raambekleding te bepalen. Zo moet passende raambekleding vaak aan bepaalde eisen voldoen. Bijvoorbeeld een bepaalde mate van zonwering, een passende stijl of een specifieke kleur. Daarom is advies op maat van belang voor een goede oplossing in jouw project. Een advies waarin rekening wordt gehouden met de functionaliteit van een ruimte of gebouw, de esthetische wensen en het budget. Vitrage is dan één van de mogelijkheden.

Brugmans Groep heeft een breed assortiment vitrages in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Vitrages zijn van grote invloed op sfeer en uitstraling van een ruimte, én bieden daarnaast praktische functionaliteit. Deze vorm van raamdecoratie wordt vaak gebruikt in combinatie met gordijnen, maar ook alleen vitrage kan een goede oplossing zijn in veel situaties.

De functionaliteit van een vitrage

Naast dat ze bijdragen aan de privacy, sfeer en uitstraling van een ruimte, hebben vitrages nog veel meer te bieden. We geven hieronder enkele voorbeelden:

  • Lichtdoorlatendheid: door de verschillende transparanties, materialen en samenstelling van kunnen wij maatwerk leveren in de gewenste lichtdoorlatendheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eisen die worden gesteld aan lichtinval in ruimtes waar met beeldschermen wordt gewerkt.
  • Veiligheid: de meerderheid van de vitrages van Brugmans Groep heeft een brandvertragende werking.
  • Akoestiek: Brugmans Groep biedt vitrages met een geluidsabsorberende werking. Deze vitrages verbeteren de akoestiek en verstaanbaarheid in een ruimte.

Brugmans Groep levert verschillende ophangsystemen voor vitrages. Denk bijvoorbeeld naast de standaard rails ook aan rails die geschikt zijn voor elektrische bediening.

Inbetweens

Bij Brugmans kun je ook terecht voor inbetweens, ook wel inbetween gordijnen genoemd. Deze zijn dunner dan standaard gordijnen en dikker dan vitrages.Wanneer je niet én vitrages (geen inkijk bij open gordijnen, maar toch iets voor het raam) én overgordijnen (afsluiten van het zicht of licht van buiten) wil plaatsen, maar iets er tussenin als het gaat om aankleding en afscherming.

Vitrage bij Brugmans Groep

Brugmans Groep biedt ruime keuze uit verschillende stijlen, kleuren, materialen, plooiing en dichtheid. Je vindt gegarandeerd de vitrages die binnen de wensen en eisen in jouw project passen.

Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak. Wordt er met beeldschermen gewerkt? Hoe is de akoestiek? En hoe snel moet het ophangen van de vitrage volgens planning gereed zijn? Samen stemmen we de logistieke organisatie en productiesnelheid af op de wensen van jouw project.

Kwaliteit sinds 1968

Brugmans Groep is dé specialist in dekvloeren en stoffering voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Vloeren, in iedere mate van complexiteit, hebben voor ons geen geheimen meer. Al sinds 1968 zijn wij voor hoofdaannemers en opdrachtgevers een partner als het gaat om het aanbieden en realiseren van dekvloeren, stoffering en raamdecoraties. Samen stemmen wij de logistieke organisatie en productiesnelheid af op jouw wensen.

Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 én VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een Vloerkeur bedrijf. Al onze vakmensen leiden we intern op en hebben een geldige VCA-certificaat. Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid staan bij ons al jarenlang hoog in het vaandel. Voor onze klanten, leveranciers én eigen mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons niets nieuws: het zit in ons DNA. Kortom, je vloer laten leggen door Brugmans Groep is de garantie voor een kwaliteitsvloer.

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak