Projectstoffering

Er zijn veel afwegingen te maken bij het kiezen van de juiste stoffering voor een project. Zo draagt een werkruimte met een professionele en verzorgde uitstraling bij aan een goed gevoel bij zowel medewerkers als bezoekers. Maar er zijn ook werkruimtes waar stoffering in de eerste plaats praktisch en functioneel moet zijn, denk bijvoorbeeld aan het interieur van een operatiekamer, cleanroom of werkplaats.

Brugmans Groep adviseert je graag bij het maken van de juiste keuzes in het project. Of het nu gaat om dekvloeren, vloerafwerking of het aanbrengen van raambekleding, Brugmans Groep heeft de kennis, ervaring én vakmensen in huis. Samen kijken we, indien gewenst, hoe we de gebruikssituatie en de gewenste uitstraling samenbrengen met de beste kwaliteit.

Wat valt er allemaal onder projectstoffering?

Hieronder geven we enkele voorbeelden waarvoor je bij ons terecht kunt op het gebied van projectstoffering:

  • Vloerbedekking, zoals tapijt, linoleum of LVT (Luxe Vinyl Tegels).
  • PVC wandbekleding.
  • Raambekleding en zonwering, zoals gordijnen, vitrages en rolgordijnen.

Belangrijke afwegingen bij projectstoffering

De drie belangrijkste afwegingen bij de keuze voor de juiste projectstoffering zijn functionaliteit, uitstraling en budget. We lichten ze kort toe:

  • Functionaliteit: voor uiteenlopende ruimtes zoals bijvoorbeeld een fabriekshal of een operatiekamer geldt dat functionaliteit boven uitstraling gaat. In een fabriek moet de vloer zeer slijtagebestendig zijn. In een operatiekamer is het belangrijk dat de vloer eenvoudig en hygiënisch te reinigen is. Daarnaast moet de vloer in een operatiekamer zo zijn aangelegd dat deze statische elektrische ontlading helpt voorkomen. Kortom: de eisen die je aan stoffering stelt moeten aansluiten bij de functionaliteit van een ruimte.
  • Uitstraling: op een kantoor is functionaliteit natuurlijk ook belangrijk. Maar in een kantooromgeving komt ook al snel de vraag naar voren: wat willen wij uitstralen? Wat voor indruk wil je maken op klanten, bezoekers, medewerkers en hoe draagt inrichting en stoffering daaraan bij?
  • Budget: het budget voor stoffering is bij elk project anders. In één opzicht zijn ze hetzelfde: ze zijn niet oneindig. Keuzes maken die binnen het budget passen zonder kwaliteit in te leveren is vaak een interessante uitdaging. Het is goed om te weten dat maatwerk absoluut niet duur hoeft te zijn.

Projectstoffering bij Brugmans Groep

Er komt veel kijken bij het maken van de juiste keuzes en de daarop volgende voorbereiding en realisatie van projectstoffering. Brugmans Groep helpt met een heldere en praktische werkwijze, gebaseerd op meer dan vijftig jaar kennis en ervaring. Persoonlijke aandacht vinden we daarbij belangrijk: projectstoffering is namelijk maatwerk, waarbij een goede samenwerking en meedenken cruciaal is om tot een goed eindresultaat te komen.

Brugmans Groep ontzorgt in het gehele traject van projectstoffering: van voorbereiden tot opleveren. Brugmans Groep heeft voor alle facetten van projectstoffering de juiste vakmensen in huis.

Kwaliteitsvloeren sinds 1968

Brugmans Groep is dé specialist in dekvloeren en stoffering voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Vloeren, in iedere mate van complexiteit, hebben voor ons geen geheimen meer. Al sinds 1968 zijn wij voor hoofdaannemers en opdrachtgevers een partner als het gaat om het aanbieden en realiseren van dekvloeren, stoffering en raamdecoraties. Samen stemmen wij de logistieke organisatie en productiesnelheid af op jouw wensen.

Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 én VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een Vloerkeur bedrijf. Al onze vakmensen leiden we intern op en hebben een geldige VCA-certificaat. Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid staan bij ons al jarenlang hoog in het vaandel. Voor onze klanten, leveranciers én eigen mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons niets nieuws: het zit in ons DNA. Kortom, je vloer laten leggen door Brugmans Groep is de garantie voor een kwaliteitsvloer.

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak