Gordijnen

Gordijnen bepalen voor een groot deel de uitstraling en sfeer van een ruimte. Bij de keuze voor gordijnen is esthetiek meestal een belangrijk aspect. Vinden we de ze mooi en passen ze bij de rest van het interieur? Naast de bijdrage aan sfeer en uitstraling, hebben ze ook veel functionaliteit te bieden:

  • Privacy: gordijnen bieden privacy: bijvoorbeeld minder inkijk creëren, maar wel voldoende lichtdoorlatendheid behouden.
  • Akoestiek: gordijnen hebben een akoestische werking: ze dempen en veraangenamen geluid in ruimtes.
  • Lichtdoorlatendheid: een belangrijk issue, bijvoorbeeld bij werken met computer beeldschermen: hoeveel procent licht laten de gordijnen door, zonder dat het verstorend werkt op beeldschermen?
  • Veiligheid: het overgrote deel van onze collectie heeft een brandvertragende werking. Zo kan ook met dit product bijgedragen worden aan de brandveiligheid van een ruimte of gebouw.

De veelzijdigheid van gordijnen

Brugmans Groep levert een breed scala aan gordijnen. De keuzemogelijkheden in verschillende stijlen en uitstraling zijn bijna eindeloos, van klassiek tot modern en alles daar tussenin. Ook de keuze aan soorten raambekleding is groot. Naast de traditionele gordijnen bieden wij bijvoorbeeld:

  • Lamellen
  • Jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Plisségordijnen
  • Paneelgordijnen

Daarom gordijnen bij Brugmans Groep

Brugmans Groep adviseert opdrachtgevers niet alleen in de beste vloeroplossing, maar ook in raamstoffering. Graag kijken we in een vroeg stadium van jouw project naar de gebruikssituatie, gewenste uitstraling en het budget om tot de beste oplossing te komen.

Brugmans Groep biedt een uitgebreide collectie gordijnen: ze zijn in veel verschillende stijlen, kleuren en materialen verkrijgbaar. Daarom vind je bij ons gegarandeerd de gordijnen die binnen jouw project passen.

Brugmans Groep werkt met erkende ateliers in eigen land. De lijnen zijn daardoor kort en de kwaliteit is gewaarborgd.

Kwaliteitsvloeren sinds 1968

Brugmans Groep is dé specialist in dekvloeren en stoffering voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Vloeren, in iedere mate van complexiteit, hebben voor ons geen geheimen meer. Al sinds 1968 zijn wij voor hoofdaannemers en opdrachtgevers een partner als het gaat om het aanbieden en realiseren van dekvloeren, stoffering en raamdecoraties. Samen stemmen wij de logistieke organisatie en productiesnelheid af op jouw wensen.

Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 én VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een Vloerkeur bedrijf. Al onze vakmensen leiden we intern op en hebben een geldige VCA-certificaat. Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid staan bij ons al jarenlang hoog in het vaandel. Voor onze klanten, leveranciers én eigen mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons niets nieuws: het zit in ons DNA. Kortom, je vloer laten leggen door Brugmans Groep is de garantie voor een kwaliteitsvloer.

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak