Tapijttegels

Vloerbedekking vormt dé basis voor een ruimte en bepaald grotendeels de uitstraling. Brugmans Groep realiseert een breed scala aan zachte vloerbedekking, waaronder tapijttegels. Ze zijn niet meer weg te denken uit de projectstoffering. In een handomdraai creëer je met tapijttegels meer sfeer en de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij beschikken over een uitgebreide collectie tapijt; er zijn veel verschillende stijlen, kleuren en materialen beschikbaar. Naast de traditionele 50 x 50 cm tapijttegels, installeren wij ook innovatieve vormen. Denk eens aan tapijtplanken, drie- of zeshoeken, ruitvormen of trapeziumvormige tegels. De ontwerp-opties zijn eindeloos. Bij Brugmans Groep vind je dus gegarandeerd een tapijttegel die naadloos past binnen jouw project.

Daadkrachtige projectstoffeerders met een plan

Bij Brugmans Groep gaan we verder dan ‘alleen een vloer leggen’. Wij adviseren onze klanten in de beste vloeroplossing, passend bij de functionaliteit van het gebouw. Samen kijken we – desgewenst – aan de voorkant van het project hoe we de gebruikssituatie en de gewenste uitstraling samenbrengen met de beste kwaliteit.
Onze energie halen wij uit het compleet ontzorgen van jouw vloerenproject, waarbij we de technische en logistieke voorbereiding en uitvoering tot in de puntjes verzorgen. Elke dag weer.

De voordelen van tapijttegels

Tapijttegels zijn de oplossing voor meer sfeer en een betere akoestiek in een ruimte. Maar er zijn meer voordelen:

  • Vervangbaar: Tapijttegels zijn eenvoudig vervangbaar. Bij een beschadiging in het tapijt hoeft er maar één tegel vervangen te worden.
  • Afvalreductie: Vervanging van één beschadigde tegel levert minder afval op. Daarnaast zijn tapijttegels goed te recyclen en te hergebruiken.
  • Eindeloos variëren: Voor elke stijl is er een passende tapijttegel. Je kunt eindeloos veel verschillende patronen en clusters maken. Zo geef je ieder project zijn eigen creatieve invulling.
  • Makkelijk in onderhoud: De tegels zijn makkelijk te onderhouden.

Kwaliteitsvloeren sinds 1968

Brugmans Groep is dé specialist in dekvloeren en stoffering voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Vloeren, in iedere mate van complexiteit, hebben voor ons geen geheimen meer. Al sinds 1968 zijn wij voor hoofdaannemers en opdrachtgevers een partner als het gaat om het aanbieden en realiseren van dekvloeren, stoffering en raamdecoraties. Samen stemmen wij de logistieke organisatie en productiesnelheid af op jouw wensen.

Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 én VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een Vloerkeur bedrijf. Al onze vakmensen leiden we intern op en hebben een geldige VCA-certificaat. Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid staan bij ons al jarenlang hoog in het vaandel. Voor onze klanten, leveranciers én eigen mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons niets nieuws: het zit in ons DNA. Kortom, je vloer laten leggen door Brugmans Groep is de garantie voor een kwaliteitsvloer.

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak