Michels Parketvloeren

Sinds 2021 is Michels Parket trots onderdeel geworden van de Brugmans Groep, een toonaangevende speler in de vloerenindustrie. Deze samenwerking heeft geleid tot een versterking van beide merken, waarbij de expertise en ervaring van Michels Parket naadloos zijn geïntegreerd in de uitgebreide portfolio van de Brugmans Groep.

Michels Parket, met zijn rijke geschiedenis en reputatie voor vakmanschap en kwaliteit, heeft zich altijd ingezet voor het leveren van hoogwaardige houten vloeren en uitstekende service aan zijn klanten. Door de integratie met Brugmans Groep kunnen zij nu profiteren van een breder scala aan producten en diensten, evenals een groter netwerk van distributeurs en partners.

Voor klanten van Michels Parket betekent dit een nog betere toegang tot innovatieve vloeroplossingen, variërend van traditionele houten vloeren tot een breed scala moderne harde- en zachte vloeroplossingen, ondersteund door de kennis en ondersteuning van een gerenommeerd bedrijf in de sector. De samensmelting van Michels Parket met Brugmans Groep markeert een nieuw hoofdstuk in de evolutie van beide merken, waarbij de focus blijft liggen op het leveren van hoogwaardige vloerproducten en het overtreffen van de verwachtingen van klanten in Nederland.

Als dochteronderneming van Brugmans Groep, heeft Michels Parket tevens de mogelijkheid om FSC- en PEFC-gecertificeerde projecten uit te voeren.

Bekijk onze vloerafwerking diensten 

Voor technische vragen kan er contact opgenomen worden met John Vos (+31625005028).

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak

De projecten van Brugmans Groep

Onze passie is het totaalproject voor dekvloeren, afwerkvloeren en raamdecoratie uit handen te nemen van onze klant. Hieronder een greep uit projecten waarbij we hierin het vertrouwen kregen, daar zijn wij trots op.