Staan voor kwaliteit sinds 1968

Over ons

De Brugmans Groep is een Brabants familiebedrijf met een rijke historie. Theo Brugmans richtte het dekvloerenbedrijf, toen nog Brugmans Vloeren, op in 1968. Al snel vormt hij een vaste klantenkring om zich heen en weet hij zijn medewerkers aan zich te binden. Er ontstaat een florerend dekvloeren bedrijf.

Op 1 oktober 1996 wordt het stokje overgedragen en neemt Walther Brugmans het bedrijf van zijn vader over. Het bedrijf zet in op zelfstandige mobiele vrachtwagencombinaties en levert naast cementdekvloeren ook anhydriet gietvloeren. Ook voor zwevende dekvloeren bellen klanten bij Brugmans Groep aan. Een goede samenwerking met de klanten, de medewerkers en de leveranciers draagt bij aan de succesformule van Brugmans Groep.

Wanneer Walther in 2008 een volwaardig stofferingsbedrijf overneemt, groeit de productenportefeuille sterk. Door de bundeling van deze disciplines ontstaat een kernkracht van Brugmans Groep.

Het samenvoegen van de bedrijven begunstigd een vast speerpunt van de Brugmans Groep, consistente groei. De hoeveelheid projecten en het formaat van de projecten neemt toe. Het dienstenpakket wordt breder en de kennis nóg groter.

Onze disciplines

Wij realiseren de volgende disciplines in eigen beheer: cementdekvloeren, anhydriet gietvloeren, epoxy gietvloeren, troffelvloeren, raamdecoratie (binnen), zachte vloerafwerking zoals tapijt en harde vloerafwerking, zoals PVC, linoleum, parket etc.

In 2021 wordt het tijd om als één partij naar buiten te treden. Onze medewerkers vormen een hechte, positieve club. Voor klanten en leveranciers zijn we samen hét aanspreekpunt voor dekvloeren, vloerafwerking en raamdecoratie.

Door het verbinden van eisen, wensen en de gebruikssituatie bekijken we graag samen met jou naar de beste uitkomst aangaande ontwerp, voorbereiding en realisatie. Onze expertise bestaat uit complete ontzorging van onze kernactiviteiten voor ieder project. Vanaf vervanging van je deurmat tot de realisatie van een nieuw ziekenhuis is Brugmans Groep de marktpartij die oor heeft voor al je vragen en behoeftes. Samen maken we de kwaliteit waarvoor en waarop we staan.

Ben je nieuwsgierig wat wij voor elkaar kunnen betekenen, neem contact op. Wij staan je graag te woord. Voel jij je thuis in dit DNA en denk jij een toevoeging te zijn aan onze hechte club? Kijk eens door onze vacatures of doe een open sollicitatie. We komen graag in contact met vakmensen of leren ze de fijne kneepjes van het vak in ons opleidingstraject.

Het team van Brugmans Groep

Achter ieder gelegde (dek)vloer en aangebrachte raamdecoratie, schuilt een team die ervoor zorgt dat alles van A tot Z geregeld wordt. Hieronder stelt ons team zich graag aan je voor.

Jorlan van Alphen

Directeur

Afkomstig uit een ondernemersgezin in vloeren en raamdecoratie, lever ik sinds 2014 mijn bijdrage aan Brugmans Groep. Ik geniet ervan om onze mensen te zien streven naar de verwachting van de klant. Hoe beter we hierin slagen, des te mooier mijn dag eindigt. Ik neem je graag mee in wie wij zijn en wat wij voor je kunnen betekenen.

Eric Wouters

Uitvoerder

Mijn vader had een cementdekvloeren bedrijf, hierdoor ben ik het wereldje ingerold. Sinds 2010 werk ik met plezier bij Brugmans groep. Hier ben ik expert op het gebied van cementdekvloeren en de planning daarvan. Mijn vrije tijd breng ik het liefst klussend bij mijn kinderen door.

Christian Vos

Projectleider

In 2021 ben ik bij Brugmans Groep begonnen als werkvoorbereider. Door de overname van Michels Parketvloeren destijds, heb ik het offertetraject van parket eigen gemaakt. Later ben ik doorgegroeid tot projectleider van diverse disciplines. Ik heb een goede werkdag gehad wanneer ik met mijn collega’s heb kunnen lachen.

Werken bij Brugmans Groep?

Wil jij onderdeel uitmaken van een gepassioneerd, gedreven en betrokken team, waarbij je mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Kijk dan snel hieronder of er een passende vacature voor jou bij zit!

Marketingmedewerker

Parttime, 16-24 uur | Veghel Zoek jij een veelzijdige rol waarbij je zelfstandig content creëert, de online aanwezigheid bewaakt en betrokken bent bij diverse marketingactiviteiten? […]

Lees verder

Leerling werkvoorbereider

Fulltime (37 uur) | Veghel Wil jij je carrière een vliegende start geven en heb je affiniteit met de bouw? Als leerling werkvoorbereider bij Brugmans […]

Lees verder

Commercieel Medewerker Binnendienst

Parttime, 28-32 uur | Veghel Wil jij de georganiseerde en energieke teamspeler zijn die we zoeken? Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Brugmans Groep ben jij […]

Lees verder