PVC vloer

PVC is een materiaal waarmee je vrij makkelijk allerlei chemische verbindingen kunt aangaan. Dat betekent in de praktijk dat je als fabrikant aan een PVC vloer allerlei functionele toevoegingen kunt doen. Zo kun je bij het realiseren van een PVC vloer bijvoorbeeld geluiddempend of vuilwerend materiaal toevoegen.

Mede hierdoor is de PVC vloer breed toepasbaar. Naast de vele mogelijkheden in functionaliteit zijn er ook veel verschillende opties in uitstraling. De PVC vloer kan door middel van lassen geheel naadloos geïnstalleerd worden. Dit geeft een ruimtelijk effect en daarnaast zijn deze vloeren in alle mogelijke kleuren te realiseren. De PVC vloer heeft een hoge slijtvastheid, wat bijdraagt aan een lange levensduur.

Specifieke mogelijkheden van een PVC vloer

PVC biedt de mogelijkheid om afbeeldingen of patronen in de vloer te verwerken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een bedrijfslogo in de vloer aan te brengen. Een ander voorbeeld is om met een steen- of houtprint de vloer een natuurlijke uitstraling te geven.

PVC kan ook worden aangebracht op wanden. De vloer en de muren kunnen als één naadloos geheel, met de juiste werkwijze,  als badkuip-achtige constructie gecombineerd worden. Een ideale situatie voor ruimtes waar hygiëne een belangrijke rol speelt, en waar het belangrijk is dat ze makkelijk, snel en grondig kunnen worden gereinigd.

Door toevoeging van geleidende stoffen is het ook mogelijk een PVC vloer te installeren die statische elektriciteit afvoert. Een goede keuze in ruimtes waar met elektronica wordt gewerkt, maar ook in bijvoorbeeld de gezondheidszorg vergroot dit de veiligheid.

Daarom kiezen voor Brugmans Groep

Bij de aanleg van een vloer zijn de omstandigheden, eisen en wensen in iedere situatie anders. Dat vraagt om een gestructureerde aanpak. Brugmans Groep weet als allround vloerenspecialist wat er allemaal komt kijken bij het aanleggen van een PVC vloer. Hoe is bijvoorbeeld de staat van de ondervloer? Wat zijn de eisen aan de belastbaarheid van de PVC vloer? En hoe snel moet de vloer volgens planning gelegd zijn? Al in een vroeg stadium kunnen wij jou op maat adviseren, en samen de logistieke organisatie en productiesnelheid afstemmen op de wensen van jouw project.

Kwaliteitsvloeren sinds 1968

Brugmans Groep is dé specialist in dekvloeren en stoffering voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Vloeren, in iedere mate van complexiteit, hebben voor ons geen geheimen meer. Al sinds 1968 zijn wij voor hoofdaannemers en opdrachtgevers een partner als het gaat om het aanbieden en realiseren van dekvloeren, stoffering en raamdecoraties. Samen stemmen wij de logistieke organisatie en productiesnelheid af op jouw wensen.

Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 én VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een Vloerkeur bedrijf. Al onze vakmensen leiden we intern op en hebben een geldige VCA-certificaat. Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid staan bij ons al jarenlang hoog in het vaandel. Voor onze klanten, leveranciers én eigen mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons niets nieuws: het zit in ons DNA. Kortom, je vloer laten leggen door Brugmans Groep is de garantie voor een kwaliteitsvloer.

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak