Staan op wie wij zijn

Het team van Brugmans Groep

Achter ieder gelegde (dek)vloer en aangebrachte raamdecoratie, schuilt een team die ervoor zorgt dat alles van A tot Z geregeld wordt. Hieronder stelt ons team zich graag aan je voor.

Huub Cool

Stoffeerder

Mijn interesse in stoffering is ontstaan met het bekleden van voertuigen. Later ben ik bij een andere werkgever in aanraking gekomen met het stofferen van vloeren. Sinds 2022 voer ik mijn vak uit bij Brugmans Groep. Het geeft mij energie om een mooi resultaat te leveren, waardoor de gehele ruimte een transformatie krijgt.

Iwan Janssen

Voorman Kunststofvloeren

Sinds 2014 ben ik onderdeel van Brugmans Groep. Als 17-jarige begon ik in de vloeren en bouwde ik expertise in kunststofvloeren op. Het perfectioneren van deze vloeren is een uitdaging die ik graag aanga. Bij elke klus ligt mijn focus op een optimale uitvoeringsmethode en het kiezen van de juiste gereedschappen en systemen.

Lukasz Tryzubowicz

Vloerenlegger

Een aantal jaar geleden besloot ik vloerenlegger te worden, en dat is inmiddels uitgegroeid tot mijn passie. Na een aantal goede aanbevelingen over Brugmans Groep, ben ik hier in 2023 begonnen. Iedere werkdag geeft mij voldoening, voornamelijk wanneer ik een klus ga afronden en het eindresultaat in zicht is.

Yvonne van Dijk

Administratief medewerkster

Bij mijn vorige werkgever heb ik de overstap kunnen maken naar de financiële administratie en sinds 2023 ben ik in dit vakgebied werkzaam bij Brugmans Groep. Ik haal voldoening uit de variatie in taken en het uitzoeken en oplossen van vraagstukken. Ik vind het leuk om te puzzelen en dat komt in dit werk goed van pas.

John Vos

Bedrijfsleider Michels Parketvloeren

Ik rolde parket in als verkoper en richtte in 1999 Michels Parketvloeren op. Na jarenlange samenwerking met Brugmans Groep, werden we in 2020 door hen overgenomen. Ik vind het mooi dat mijn langdurige klantrelaties nu ook op ons vertrouwen voor dekvloeren en andere vloerafwerkingen. Graag geef ik advies over hout, interieur en trappen.

Kane Brugmans

Junior Accountmanager

Sinds 2023 ben ik fulltime werkzaam in ons familiebedrijf. De komende vijf jaar ga ik alle facetten van het bedrijf leren kennen, vanaf de aanvraag tot aan het leveren van een kwalitatieve vloer. Samen met mijn broer streef ik ernaar de derde generatie in het bedrijf te worden en het succesvol te gaan leiden, waar mijn familie trots op kan zijn.

Christian Vos

Projectleider

In 2021 ben ik bij Brugmans Groep begonnen als werkvoorbereider. Door de overname van Michels Parketvloeren destijds, heb ik het offertetraject van parket eigen gemaakt. Later ben ik doorgegroeid tot projectleider van diverse disciplines. Ik heb een goede werkdag gehad wanneer ik met mijn collega’s heb kunnen lachen.

Martijn Nooijen

Projectleider

Vanaf maart 2021 ben ik werkzaam bij Brugmans Groep. Voorheen was ik werkzaam als werkvoorbereider, maar zocht meer uitdaging. Toen kwam Brugmans Groep op mijn pad, waar ik met passie projecten begeleid als projectleider. Buiten werktijd om kun je mij regelmatig vinden op het voetbalveld met mijn vriendenteam.

Ronnie Damen

Vloerenlegger

Mijn vak leerde ik via mijn schoonvader kennen, inmiddels voer ik dit sinds 2009 uit voor Brugmans Groep. Ik ben gemotiveerd om een mooi stukje werk af te leveren, wanneer dit is gelukt ben ik hier trots op. Als alles lekker verloopt, ga ik met een goed gevoel naar huis.

Remy Klotz

Vloerenlegger

Sinds begin 2018 ben ik werkzaam bij Brugmans Groep en trots op wat ik tot op heden hier al heb bereikt. Ik ben bij ieder project gemotiveerd om een mooi stukje werk af te leveren. Mijn expertise ligt in de cementdekvloeren, hier kan ik je alles over vertellen.

Jeffrey Fransen

Vloerenlegger

Via Maikel Verheggen ben ik in 2015 bij Brugmans Groep gaan werken. Iedere dag zet ik mezelf met enthousiasme in om een mooie vloer te realiseren. Bij een geslaagd resultaat ga ik met een voldaan gevoel naar huis. Graag help ik je met vragen rondom gietvloeren en isolatie.

Frans van Bakel

Magazijnmedewerker & Transport

Vanaf 1969 ben ik te vinden in het magazijn van Brugmans Groep, waar ik me o.a. bezig houd met transport. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn en wat mij betreft is iedere dag een goede werkdag. Het meest trots ben ik op mijn kinderen en kleinkinderen.

Danny van Aarle

Vloerenlegger

Via familie ben ik in mijn vak beland, dit voer ik sinds begin 2020 uit voor Brugmans Groep. Het leggen van vloeren en dit netjes achterlaten is mijn werk, hierover kan je mij alles vragen. Ik ben trots op mijn manier van werken en wat ik daarmee bereikt heb.

Piet Brugmans

Magazijnman

Sinds 2007 ben ik als magazijnman werkzaam bij Brugmans Groep en pak ik diverse klusjes binnen het bedrijf op. Met plezier zorg ik ervoor dat alles opgelost wordt. Mijn werkdag is goed wanneer iedereen zijn taken heeft voltooid en alles geregeld is.

Perry Loverbosch

Vloerenlegger

Nadat ik via Maikel Verheggen (projectleider) hoorde over Brugmans Groep, ben ik hier in 2016 begonnen. Het motiveert mij om elke keer weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ga met een goed gevoel naar huis wanneer ik hard heb gewerkt en het project af is.

Jeroen van den Brink

Stoffeerder

Via een vriend ben ik in mijn vak terecht gekomen, mijn expertise ligt dan ook in de afwerking van vloeren. Het eindresultaat is wat mij motiveert. Om deze reden ben ik alleen tevreden wanneer ik mijn dag afsluit met het gevoel dat ik mooi werk heb gemaakt.

Harrie Bloks

Vloerenlegger

Door mijn familie ben ik in mijn vak terecht gekomen en vanaf 2008 voer ik dit uit bij Brugmans Groep. Ik heb altijd plezier in mijn werk, want ik lever graag een mooi stukje vakmanschap af. Samen met het team streven we naar een succesvol resultaat.

Kevin Bertram

Stoffeerder

Vanaf 2019 ben ik werkzaam voor Brugmans Groep, waar mijn expertise ligt op vakmanschap en productkennis. Mijn collega’s, het vakwerk en een tevreden klant zijn mijn motivatie. Hierdoor streef ik dagelijks naar een productieve dag, waarin ik kwalitatief goed werk aflever.

Ferdy van den Akker

Stoffeerder

Vanaf maart 2010 ben ik werkzaam als stoffeerder voor Brugmans Groep. Mijn expertise ligt op de wandbekleding, hier kan ik je alles over vertellen. Mijn werkdag is geslaagd wanneer ik de productie haal waar ik naar streef. Daarnaast mik ik naar perfectie in mijn werk.

Joris ten Have

Chauffeur

Via Eric Wouters (projectleider) ben ik bij Brugmans Groep begonnen in 2018. Mijn werkdag is goed verlopen wanneer het werk op het einde van de dag af is. Verder hou ik van sport (vooral het kijken ervan) en ben ik een trotse vader.

Ricardo van den Wildenberg

Stoffeerder

Via mijn school kwam ik in 2018 terecht bij Brugmans Groep. Hier heb ik het elke dag goed naar mijn zin. Mijn expertise ligt met name in de vochtschermen. Ik zet graag mijn kennis en vaardigen in om mijn werkzaamheden succesvol af te ronden.

Nicky de Ruiter

Stoffeerder

In december 2018 startte mijn carrière als stoffeerder bij Brugmans Groep. Mijn dag sluit ik goed af wanneer ik zelf tevreden ben over het werk van die dag. Ik wil graag verder komen in het vak, dat motiveert mij om iedere dag mijn tevredenheid te streven.

Amanda Vermeulen

Coördinator Personeelszaken

In 2020 begon ik bij Brugmans Groep met de taak om de rechten van een softwareprogramma in te richten. Later ontstond de behoefte aan een coördinator voor personeelszaken. Met mijn motivatie om door te groeien greep ik deze kans. De variatie aan taken en het dagelijks oplossen van leerzame vraagstukken, bevalt mij goed.

Marcel Joppe

Stoffeerder

Sinds 2012 werk ik bij Brugmans Groep als stoffeerder. Ik ben gedreven om een mooi stukje werk af te leveren, waardoor de klant tevreden is met het eindresultaat. Iedere dag haal ik voldoening uit mijn werk, mijn geheim? Plezier hebben in wat je doet, dat maakt elke werkdag bijzonder goed.

Ton van Dijk

Projectleider

23 jaar geleden begon ik als kunststofvloeren legger en leerde het vak kennen. Na 10 jaar werd ik projectleider. In 2018 heb ik de overstap gemaakt naar Brugmans Groep, de groei op alle gebieden binnen de organisatie motiveert mij enorm. Ik help je graag met alle vragen rondom kunststofvloeren.

Walther Brugmans

Algemeen Directeur

Brugmans Groep is opgestart door mijn vader, als jongste zoon ben ik het bedrijf ingerold. Inmiddels ben ik directeur en geniet van de mensen die door het vuur gaan voor ons bedrijf. Ik ben trots dat mijn kinderen de zaak in willen, waardoor de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd is.

Ron Snoeren

Projectleider

De kennismaking met het vak ging via mijn oom, die zelf een stoffeerbedrijf had. Vanaf 2016 werk ik als projectleider voor Brugmans Groep, waarbij ik mijn best doe om dagelijks projecten naar tevredenheid te laten verlopen. Ik help je graag met alle vragen rondom diverse ondervloeren, alle vloerafwerkingen en raamdecoratie.

Frans van Genderen

Projectleider

Als projectleider komen er diverse uitdagingen op je pad, het motiveert mij om hier de best passende oplossing voor te vinden. Mijn werkdag sluit ik goed af wanneer alles geregeld is.
Voor al je vragen rondom ondervloeren, vloerafwerkingen en technische oplossingen kan je bij mij terecht.

Wilbert Weltje

Bedrijfsleider Kunststofvloeren

Het vak leerde ik kennen bij mijn vorige werkgever, een aannemersbedrijf waar ik vijf jaar heb gewerkt als werkvoorbereider/uitvoerder. Daar ben ik met Brugmans Groep in contact gekomen en besloot in 2010 de overstap te maken. Ik geef je graag advies over kunststofvloeren, stoffering en dekvloeren.

Mariëlle Vermeulen

Werkvoorbereidster

Als 19-jarige kwam ik via Interbase in aanraking met raamdecoratie. In 2018 kwam binnen Brugmans Groep mijn functie vrij en ben ik gevraagd, de keuze was snel gemaakt. Het motiveert mij om een klant te spreken die tevreden is. Ik help graag met vragen rondom raamdecoratie en zonwering.

Jorlan van Alphen

Directeur

Afkomstig uit een ondernemersgezin in vloeren en raamdecoratie, lever ik sinds 2014 mijn bijdrage aan Brugmans Groep. Ik geniet ervan om onze mensen te zien streven naar de verwachting van de klant. Hoe beter we hierin slagen, des te mooier mijn dag eindigt. Ik neem je graag mee in wie wij zijn en wat wij voor je kunnen betekenen.

Gerard Gijsberts

Voorman Stoffeerder

Vanaf 2010 werk ik bij Brugmans Groep. Het motiveert mij om te werken op een opgeruimde bouw met goede omstandigheden. Mijn werkdag is compleet wanneer ik tevreden ben over het werk. Ik help je met technische vragen met betrekking tot het installeren van pvc vloeren met holplint.

Miranda van der Hagen

Administratief Medewerkster

Vanaf 2016 werk ik als administratief medewerker bij Brugmans Groep. Het leuke in mijn werk is de afwisseling en het onverwachte. Je kan plannen, maar er komt van alles tussendoor. Mijn werkdag is goed wanneer ik veel werk heb verzet en alles correct in de planning staat.

Eric Wouters

Uitvoerder

Mijn vader had een cementdekvloeren bedrijf, hierdoor ben ik het wereldje ingerold. Sinds 2010 werk ik met plezier bij Brugmans groep. Hier ben ik expert op het gebied van cementdekvloeren en de planning daarvan. Mijn vrije tijd breng ik het liefst klussend bij mijn kinderen door.

Karin van den Broek

Interieurverzorgster

Als interieurverzorgster zorg ik er sinds 2018 voor dat het kantoor van Brugmans Groep er netjes en verzorgd uitziet. Daarmee draag ik bij aan een prettige werkomgeving. Ik ga met een voldaan gevoel naar huis wanneer alles schoon is. Bij mijn collega’s sta ik bekend als iemand die het soms te nauw neemt.

Koen van Lieshout

Calculator

Vanaf 2012 ben ik als calculator onderdeel van Brugmans Groep. Met een leuk team van collega’s zorg ik dat we dagelijks een goed resultaat neerzetten, dit motiveert. De werkdag sluit ik goed af wanneer mijn taken zijn gedaan. Wanneer je advies wil over materialen en prijzen, kan je bij mij terecht.

Kyle Brugmans

Vloerenlegger

In 2018 begon ik als leerling vloerenlegger bij Brugmans Groep, ik wilde graag met mijn handen werken. Het motiveert mij dat het werk afwisselend is en je veel vrijheid krijgt. Ik begin graag vroeg en wil het werk goed doen. Ook vind ik het fijn dat ik ’s middags kan sporten.

Roy Strik

Planner

Als planner zorg ik ervoor dat bij ieder project de planning en bestellingen op orde zijn binnen Brugmans Groep. Dit doe ik sinds 2018 en ga nog steeds iedere dag met een voldaan gevoel naar huis. Ik help je met vragen over de planning en bestellingen.

Tim Rooijakkers

Werkvoorbereider

Sinds de overname van Interbase in 2016 werk ik voor Brugmans Groep. Aan het einde van de dag ga ik vrolijk naar huis wanneer het geplande werk klaar is. Bij mij kan je terecht met vragen over tekeningen, berekeningen, voorcalculaties en technische vragen over vloerafwerking.

Simone Danklof

Hoofd Verkoop

Sinds 2019 span ik mezelf in om commerciële processen bij Brugmans Groep te verbeteren, begin 2024 ben ik aangesteld als Hoofd Verkoop. Als verantwoordelijke van de commerciële resultaten houd ik mezelf bezig met het analyseren en opstellen van succesformules voor maximale klanttevredenheid. Ik bied onze commerciële afdeling handvaten, inzicht en concrete doelstellingen om (persoonlijke) groei te stimuleren.

Werken bij Brugmans Groep?

Wil jij onderdeel uitmaken van een gepassioneerd, gedreven en betrokken team, waarbij je mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Kijk dan snel hieronder of er een passende vacature voor jou bij zit!

Marketingmedewerker

Parttime, 16-24 uur | Veghel Zoek jij een veelzijdige rol waarbij je zelfstandig content creëert, de online aanwezigheid bewaakt en betrokken bent bij diverse marketingactiviteiten? […]

Lees verder

Leerling werkvoorbereider

Fulltime (37 uur) | Veghel Wil jij je carrière een vliegende start geven en heb je affiniteit met de bouw? Als leerling werkvoorbereider bij Brugmans […]

Lees verder

Commercieel Medewerker Binnendienst

Parttime, 28-32 uur | Veghel Wil jij de georganiseerde en energieke teamspeler zijn die we zoeken? Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Brugmans Groep ben jij […]

Lees verder