Het team van Brugmans Groep

Achter ieder gelegde (dek)vloer en aangebrachte raamdecoratie, schuilt een team die ervoor zorgt dat alles van A tot Z geregeld wordt. Hieronder stelt ons team zich graag aan je voor.

Sabine van den Heuvel

Financieel Controller

Door een combinatie van diverse functies, heb ik de keuze gemaakt om mezelf te specialiseren in de financiële administratie. De functie Financieel Controller motiveert mij, doordat ik de uitdagende taak heb gekregen om processen te verbeteren zodat ze efficiënter werken. Het meest trots ben ik op mijn zonen en kleinkinderen.

Christian Vos

Werkvoorbereider

‘’In september 2021 ben ik gestart als leerling werkvoorbereider bij Brugmans Groep. Ik ben volop in de leer’’ Een goede werkdag heeft Christian wanneer hij met zijn collega’s heeft kunnen lachen. De kersverse vader is het meeste trots op zijn dochtertje Saar (2022).

Martijn Nooijen

Junior Projectleider

Vanaf maart 2021 ben ik werkzaam als junior projectleider binnen Brugmans Groep. Voorheen was ik werkzaam als werkvoorbereider, maar zocht meer uitdaging. Toen kwam Brugmans Groep op mijn pad, waar ik met passie projecten ga begeleiden. Buiten werktijd om kun je me regelmatig vinden op het voetbalveld met mijn vriendenteam.

Ronnie Damen

Vloerenlegger

Mijn vak leerde ik via mijn schoonvader kennen, inmiddels voer ik dit sinds 2009 uit voor Brugmans Groep. Ik ben gemotiveerd om een mooi stukje werk af te leveren, wanneer dit is gelukt ben ik hier trots op. Als alles lekker verloopt, ga ik met een goed gevoel naar huis.

Bert Snellen

Vloerenlegger

Via mijn zwager ben ik in het vak gerold, vanaf 2019 werk ik als ZZP’er voor Brugmans Groep. Het motiveert mij om een mooi stukje vloer op te leveren, mijn dag is dan ook goed wanneer ik veel meters heb gemaakt. Verder maak ik in mijn vrije tijd graag aanhangers.

Nicky van Venrooij

Vloerenlegger

Tijdens mijn schooltijd voerde ik mijn vak al uit via mijn bijbaantje. Met dank aan een oud collega kwam ik in 2020 terecht bij Brugmans Groep. Ik heb een goede dag wanneer we een mooi stukje werk afleveren, elke dag dus! Als je vragen hebt over cementdekvloeren help ik je graag.

Remy Klotz

Vloerenlegger

Sinds begin 2018 ben ik werkzaam bij Brugmans Groep en ben trots wat ik tot op heden al heb bereikt hier. Ik ben ieder project gemotiveerd om een mooi stukje werk af te leveren. Mijn expertise ligt in de cementdekvloeren, hier kan ik je alles over vertellen.

Robert Grzesiak

Vloerenlegger

Sinds 2018 leg ik vloeren voor Brugmans Groep. Ik ben gemotiveerd om een mooi stuk werk af te leveren en mijn dag is goed wanneer het werk gedaan is zonder problemen. Ik ben trots op wat ik bereikt heb.

Jeffrey Fransen

Vloerenlegger

Via Maikel Verheggen kwam ik in 2015 te werken bij Brugmans Groep. Iedere dag zet ik me in om een mooie vloer te maken. Wanneer dit lukt ga ik met een voldaan gevoel naar huis. Ik help je graag met vragen rondom gietvloeren en isolatie.

Frans van Bakel

Magazijnmedewerker & Transport

Vanaf 1969 ben ik te vinden in het magazijn van Brugmans Groep, waar ik me o.a. bezig houd met transport. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn en wat mij betreft is iedere dag een goede werkdag. Het meest trots ben ik op mijn kinderen en kleinkinderen.

Danny van Aarle

Vloerenlegger

Via familie ben ik in mijn vak beland, dit voer ik sinds begin 2020 uit voor Brugmans Groep. Het leggen van vloeren en dit netjes achterlaten is mijn werk, hierover kan je me alles vragen. Ik ben trots op mijn manier van werken en wat ik daarmee bereikt heb.

Piet Brugmans

Magazijnman

Sinds 2007 ben ik als magazijnman werkzaam bij Brugmans Groep. Naast mijn werk als magazijnman pak ik diverse klusjes aan binnen het bedrijf. Mijn werkdag is goed wanneer iedereen klaar is en alles is geregeld. Ik ben trots dat ik ervoor zorg dat alles opgelost wordt.

Perry Loverbosch

Vloerlegger

Nadat ik via Maikel Verheggen (projectleider) hoorde over Brugmans Groep, ben ik hier in 2016 begonnen. Het motiveert me om elke keer weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ga met een goed gevoel naar huis wanneer ik hard heb gewerkt en het project af is.

Jeroen van den Brink

Stoffeerder

Via een vriend ben ik in mijn vak terecht gekomen, mijn expertise ligt dan ook in de afwerking van vloeren. Het eindresultaat is wat mij motiveert. Om deze reden ben ik alleen tevreden wanneer ik mijn dag afsluit met het gevoel dat ik mooi werk heb gemaakt.

Harrie Bloks

Vloerenlegger

Door mijn familie ben ik in mijn vak terecht gekomen, vanaf 2008 voer ik dit voor Brugmans Groep uit. Ik heb altijd plezier in mijn werk, omdat ik graag een mooi stukje werk aflever.

Kevin Bertram

Stoffeerder

Vanaf 2019 ben ik werkzaam voor Brugmans Groep, waar mijn expertise ligt op vakmanschap en productkennis. Mijn collega’s, het vakwerk en een tevreden klant zijn mijn motivatie. Hierdoor streef ik dagelijks naar een productieve dag, waarin ik kwalitatief goed werk aflever.

Jan Vervoort

Vloerenlegger - Pensioen

Na 4,5 jaar stofferen werd ik vloerenlegger. Via mijn broer ben ik in 1979 bij Brugmans Groep terecht gekomen. Het motiveert om in samenwerking met mijn collega’s goede vloeren te maken volgens de planning. In mijn vrije tijd zit ik niet stil, ook dan ben ik graag aan het klussen.

Ferdy van den Akker

Stoffeerder

Vanaf maart 2010 ben ik werkzaam als stoffeerder voor Brugmans Groep. Mijn expertise ligt op de wandbekleding, hier kan ik je alles over vertellen. Mijn werkdag is geslaagd wanneer ik de productie haal waar ik naar streef. Daarnaast mik ik naar perfectie in mijn werk.

Wim Peters

Vloerenlegger - Pensioen

In 1975 startte ik bij Brugmans Groep, waar mijn collega’s mij kennen als goed gezind en positief. Binnen het vloerenleggen ben ik allround, hierdoor kan ik je helpen met je vragen over mijn vakgebied. Verder haal ik plezier uit het toeren op mijn oldtimer bromfiets.

Ronald v.d. Wetering

Vloerenlegger

Sinds 2012 werk ik voor Brugmans Groep, mijn collega’s zullen me omschrijven als iemand die serieus bezig is met zijn vak. Ik ben trots wanneer we een nette vloer afleveren bij onze klanten. De grootste motivatie voor mij is dat vloeren leggen vakwerk is.

Joris ten Have

Chauffeur

Via Eric Wouters (projectleider) ben ik bij Brugmans Groep begonnen in 2018. De werkdag is goed verlopen wanneer het werk op het einde van de dag af is. Verder hou ik van sport (vooral het kijken ervan) en ben ik een trotse vader.

Ricardo van den Wildenberg

Stoffeerder

Via school kwam ik in 2018 terecht bij Brugmans Groep. Hier heb ik het elke dag goed naar mijn zin. Mijn expertise ligt in de vochtschermen.

Theo van Osch

Vloerenlegger

Het vak ontdekte ik toen iemand in mijn omgeving vroeg of ik hierin wilde opereren. Vanaf 2009 leg ik vloeren voor Brugmans Groep. Het motiveert mij om juist buiten kantoor te werken, hierdoor zie ik diverse projecten op verschillende plaatsen in Nederland.

Nicky de Ruiter

Stoffeerder

In december 2018 startte mijn carrière als stoffeerder bij Brugmans Groep. Mijn dag sluit ik goed af wanneer ik zelf tevreden ben over het werk van die dag. Ik wil graag verder komen in het vak, dat motiveert mij om iedere dag mijn tevredenheid te streven.

Amanda Steegs

Coördinator Personeelszaken

Via Tempo Team ben ik in 2020 bij Brugmans Groep terecht gekomen, om de gebruikersrechten van het systeem te herinrichten. Inmiddels help ik met sales, marketing en diverse losse projecten. Door de diversiteit aan taken heb ik het naar mijn zin en kan ik mezelf ontwikkelen.

Marcel Joppe

Stoffeerder

Vanaf 2012 werk ik bij Brugmans Groep als stoffeerder. Ik ben gedreven om een mooi stukje werk af te leveren, zodat de klant tevreden is. Iedere dag heb ik een goede werkdag, mijn geheim? Als je maar plezier hebt in je werk, dan is elke werkdag goed.

Ton van Dijk

Projectleider

23 jaar geleden begon ik als kunststofvloeren legger en leerde het vak, na 10 jaar werd ik projectleider. In 2018 heb ik de overstap gemaakt naar Brugmans Groep, de groei op alle gebieden binnen de organisatie motiveert mij enorm. Ik help je graag met alle vragen rondom kunststof vloeren.

Walther Brugmans

Algemeen Directeur

Brugmans Groep is opgestart door mijn vader, als jongste zoon ben ik het bedrijf ingerold. Inmiddels ben ik directeur en geniet van de mensen die door het vuur gaan voor ons bedrijf. Ik ben trots dat mijn kinderen de zaak in willen, waardoor de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd is.

Ron Snoeren

Projectleider

De kennismaking met het vak ging via mijn oom, die zelf een stoffeerbedrijf had. Vanaf 2016 werk ik als projectleider voor Brugmans Groep, waarbij ik mijn best doe om dagelijkse projecten naar tevredenheid te laten verlopen. Ik help je graag met alle vragen rondom diverse ondervloeren, alle vloerafwerkingen en raamafwerkingen.

Frans van Genderen

Projectleider

Als projectleider komen er diverse uitdagingen op je pad, het motiveert mij om hier de best passende oplossing voor te vinden. Mijn werkdag sluit ik goed af wanneer alles geregeld is.
Voor al je vragen rondom ondervloeren, vloerafwerkingen en technische oplossingen kan je bij mij terecht.

Wilbert Weltje

Bedrijfsleider Kunststofvloeren

Het vak leerde ik kennen bij mijn vorige werkgever, een aannemersbedrijf waar ik vijf jaar heb gewerkt als werkvoorbereider/uitvoerder. Daar ben ik met Brugmans Groep in contact gekomen en besloot in 2010 de overstap te maken. Ik geef je graag advies over kunststofvloeren, stoffering en dekvloeren.

Mariëlle Vermeulen

Werkvoorbereidster

Als 19-jarige kwam ik via Interbase in aanraking met raamdecoratie. In 2018 kwam binnen Brugmans Groep mijn functie vrij en ben ik gevraagd, de keuze was snel gemaakt. Het motiveert om een tevreden klant te spreken, die tevreden is. Ik help graag met vragen rondom raamdecoratie en zonnewering.

Jorlan van Alphen

Directeur

Ik kom uit een ondernemersgezin wat zich bezig hield met vloeren en raamdecoraties. Sinds 2014 mag ik bij Brugmans groep mijn bijdrage leveren. Ik geniet ervan om onze mensen bezig te zien om proberen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Hoe beter we hier in slagen hoe mooier mijn dag eindigt. Als ik je mee mag nemen in wie wij zijn en wat we voor je kunnen betekenen, dan hoop ik je snel te spreken.

Gerard Gijsberts

Voorman Stoffeerder

Vanaf 2010 werk ik bij Brugmans Groep. Het motiveert mij om te werken op een opgeruimde bouw met goede omstandigheden. Mijn werkdag is compleet wanneer ik tevreden ben over het werk. Ik help je met technische vragen met betrekking tot het instaleren van pvc vloeren met holplint.

Miranda van der Hagen

Administratief Medewerkster

Vanaf 2016 werk ik als administratief medewerker bij Brugmans Groep. Het leuke in mijn werk is de afwisseling en het onverwachte. Je kan plannen, maar er komt van alles tussendoor. Mijn werkdag is goed wanneer ik veel werk heb verzet en alles correct in de planning staat.

Eric Wouters

Uitvoerder

Mijn vader had een cementdekvloeren bedrijf, hierdoor ben ik het wereldje ingerold. Sinds 2010 werk ik met plezier bij Brugmans groep. Hier ben ik expert op het gebied van cementdekvloeren en de planning daarvan. Mijn vrije tijd breng ik het liefst klussend bij mijn kinderen door.

Karin van den Broek

Interieurverzorgster

Als interieurverzorgster zorg ik sinds 2018 dat het kantoor er netjes en verzorgd uitziet. Ik ga voldaan naar huis wanneer alles schoon is. Bij mijn collega’s sta ik bekend als iemand die het soms te nauw neemt.

Emiel van Dinter

Bedrijfsleider

Voordat ik kennis maakte met de vloerenbranche, was ik werkzaam voor het koningshuis (Korps mariniers). In 2004 ben ik begonnen bij Brugmans Groep, na het eerste gesprek met Walther was het gevoel direct goed. Collega’s kennen me als direct, maar altijd eerlijk. Ik help je graag met technische vragen.

Koen van Lieshout

Calculator

Vanaf 2012 ben ik als calculator onderdeel van Brugmans Groep. Met een leuk team van collega’s zorg ik dat we dagelijks een goed resultaat neerzetten, dit motiveert. De werkdag sluit ik goed af wanneer mijn taken zijn gedaan. Wanneer je advies wil over materialen en prijzen, kan je bij mij terecht.

Kyle Brugmans

Vloerenlegger

In 2018 begon ik als leerling vloerenlegger bij Brugmans Groep, ik wilde graag met mijn handen werken. Het motiveert mij dat het werk afwisselend is en je veel vrijheid krijgt. Ik begin graag vroeg en wil het werk goed doen, maar vind het fijn dat ik ’s middags kan sporten.

Roy Strik

Planner

Als planner zorg ik ervoor dat bij ieder project de planning en bestellingen op orde zijn binnen Brugmans Groep. Dit doe ik sinds 2018 en ga nog steeds iedere dag met een voldaan gevoel naar huis. Ik help je met vragen over de planning en bestellingen.

Tim Rooijakkers

Werkvoorbereider

Sinds de overname van Interbase in 2016 werk ik voor Brugmans Groep. Aan het einde van de dag ga ik vrolijk naar huis wanneer het geplande werk klaar is. Bij mij kan je terecht met vragen over tekeningen, berekeningen, voorcalculaties en technische vragen over vloerafwerking.

Simone Danklof

Accountmanager

Door mijn interesse in commercie en beweegredenen tot aankoop ben ik in het vak gerold. Toen ik eind 2019 mijn loopbaan bij Brugmans Groep begon, stond actieve sales en marketing nog in de kinderschoenen. Inmiddels staat er een sterke merknaam. Ik help je graag met offerteaanvragen en marketing gerelateerde aspecten.

Werken bij Brugmans Groep?

Wil jij onderdeel uitmaken van een gepassioneerd, gedreven en betrokken team, waarbij je mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Kijk dan snel hieronder of er een passende vacature voor jou bij zit!

Meewerkend Vrachtwagenchauffeur

Fulltime | Veghel Ben je graag op de weg en beschik je daarnaast over twee rechterhanden? Brugmans Groep is dan op zoek naar jou. Zorg […]

Lees verder

Ervaren Stoffeerder Vloerafwerking

Fulltime | Veghel Werk jij graag zelfstandig, ben je secuur en maak je graag meters? Brugmans Groep is altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen om […]

Lees verder

Voorman Stoffeerder Vloerafwerking

Fulltime | Veghel Heb jij ruime ervaring met het leggen van diverse soorten vloerafwerking zoals tapijt, linoleum, PVC, etc.? Beschik je over een gezonde dosis […]

Lees verder