Maak een afspraak in onze showroom

Onze showroom is een ruimte die inspireert. In deze ruimte kunnen we alle mogelijkheden rondom dekvloeren, vloerafwerking en raamdecoratie bespreken en visueel laten zien.
Het is de plek waar we graag met diverse partijen en architecten gaan zitten om de wensen door te nemen en kijken welke mogelijkheden er zijn, om vervolgens een goedpassend advies te geven. Wil je zelf inspiratie opdoen en advies inwinnen? Maak een afspraak om bij ons langs te komen, je bent van harte welkom!  Vul het contactformulier in of bel 0413 - 211 869 om een afspraak te maken


  Doornhoek 3746, 5465 TA Veghel, T 0413 - 211 869, info@brugmansgroep.nl

  Showroom Brugmans Groep
  Showroom Brugmans Groep
  Showroom Brugmans Groep
  Showroom Brugmans Groep

  Wat onze klanten vinden van Brugmans Groep

  Door eerlijk advies en te luisteren naar praktische behoeftes en esthetische wensen, zetten wij de klant centraal. Hoe onze klanten dit ervaren lees je hieronder in de reviews.

  Media Markt

  Door de jaren heen hebben wij een veelvoud aan nieuwe winkels gerealiseerd. De laatste jaren heeft de expansie plaats gemaakt voor remodeling van de winkels. In de hectiek van de winkelbouw is Brugmans Groep altijd een betrouwbare partij geweest. Men komt afspraken na, heeft kennis en kunde op haar vakgebied en werkt altijd naar passende oplossingen.

  Gemeente Meierijstad

  Namens de gemeente Meierijstad wil ik jullie bedanken voor de plezierige en deskundige samenwerking.

  Fijn dat jullie zo’n flexibel bedrijf zijn als er kleine wijzigingen doorgevoerd moeten worden.

  Google Recensie
  Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 16 referenties
  Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 16 referenties