Tapijt

Tapijt is bij uitstek geschikt is om uitstraling aan een ruimte te geven. Het is een klassiek en zacht type vloerbedekking dat naast uitstraling ook comfort biedt. Daarbij heeft tapijt nog een aantal functionele eigenschappen. Het levert bijvoorbeeld een aanzienlijke bijdrage aan verbetering van de akoestiek.

Eigenschappen van tapijt

Bij de keuze voor tapijt geeft een aantal factoren de doorslag. We zetten de belangrijkste op een rij:

  • Uitstraling: tapijt biedt mogelijkheden om een elegante, luxueuze of design-uitstraling te creëren. De creatieve mogelijkheden om sfeer te creëren of vergroten zijn bijna eindeloos.
  • Comfort: in ruimtes waar comfort voorop staat, is tapijt een goede keuze. Er zijn maar weinig soorten vloerbedekking met een vergelijkbaar niveau van comfort.
  • Geluiddempend: tapijt verbetert akoestiek en voorkomt galm, doordat het geluid niet weerkaatst maar absorbeert. Dat is de reden dat dit soort vloerbedekking vaak gebruikt wordt in bijvoorbeeld auditoria en bioscopen. Maar ook in andere omgevingen, bijvoorbeeld kantoren, is de geluiddempende werking functioneel.

Tapijt leggen door Brugmans Groep

Brugmans Groep beschikt over een uitgebreide collectie tapijt, in een grote variatie aan stijlen, kleuren en materialen. Daarom vind je bij Brugmans Groep gegarandeerd het tapijt dat perfect binnen jouw project past.

Het merendeel van de tapijten van Brugmans Groep is getuft. De moderne tufttechnieken bieden namelijk veel mogelijkheden voor speciale kleur- en dessin-effecten. Dit levert hoogwaardige en prachtige tapijten op met een unieke uitstraling.

Het leggen van tapijt vraagt professionele aandacht, en iedere situatie vraagt om een eigen aanpak. Brugmans Groep weet als allround vloerenspecialist wat er allemaal komt kijken bij het leggen ervan. Wat wordt bijvoorbeeld de intensiteit van het gebruik? En hoe snel moet het volgens planning gelegd zijn? Al vanaf een vroeg stadium kunnen wij jou op maat adviseren, en samen de logistieke organisatie en productiesnelheid afstemmen op de wensen van jouw project.

Kwaliteitsvloeren sinds 1968

Brugmans Groep is dé specialist in dekvloeren en stoffering voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Vloeren, in iedere mate van complexiteit, hebben voor ons geen geheimen meer. Al sinds 1968 zijn wij voor hoofdaannemers en opdrachtgevers een partner als het gaat om het aanbieden en realiseren van dekvloeren, stoffering en raamdecoraties. Samen stemmen wij de logistieke organisatie en productiesnelheid af op jouw wensen.

Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 én VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een Vloerkeur bedrijf. Al onze vakmensen leiden we intern op en hebben een geldige VCA-certificaat. Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid staan bij ons al jarenlang hoog in het vaandel. Voor onze klanten, leveranciers én eigen mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons niets nieuws: het zit in ons DNA. Kortom, je vloer laten leggen door Brugmans Groep is de garantie voor een kwaliteitsvloer.

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak