Vloercoating

Er zijn situaties waarin een vloer niet intensief gebruikt wordt, maar er toch eisen aan worden gesteld. Denk bijvoorbeeld aan technische ruimtes in grote gebouwen zoals ziekenhuizen. Ruimtes waar maar af en toe iemand komt om iets te controleren of in te stellen. Het is niet wenselijk dat deze ruimtes zeer stoffig worden. Ook bij een eventuele lekkage van vloeistof is het niet de bedoeling dat dit de vloer intrekt.
Met andere woorden: een mooie of chique vloer is niet nodig, maar het is wel belangrijk dat er toch een beschermlaag van goede kwaliteit op de vloer ligt. Denk bijvoorbeeld aan een parkeergarage. In de meeste situaties is vloercoating dan een goede oplossing.

Vloercoating door Brugmans Groep

Brugmans Groep heeft de ervaring, expertise en vakmensen in huis om vloercoating aan te brengen in elke gewenste ruimte. Wij werken vaak met epoxy vloercoating. In situaties waarin standaard vloercoating te glad is, biedt Brugmans Groep antislip vloercoating in verschillende gradaties als mogelijkheid.

Vloercoating is relatief snel aan te brengen: op een gladde vloer wordt het vaak rechtstreeks aangebracht. Is de vloer ruwer, dan is er voorbereiding nodig, zoals schraplagen. Daarom adviseert Brugmans Groep je graag al aan de voorkant van het project. Op deze manier krijg je het beste eindresultaat.

Eigenschappen van vloercoating

Vloercoating biedt naast bescherming van de ondervloer nog een aantal positieve kenmerken:

  • Het is slijtvast.
  • Relatief makkelijk en snel aan te brengen.
  • Naadloos.
  • Kan transparant of in elke gewenste kleur worden aangebracht.
  • Bestand tegen vocht en veel chemicaliën.
  • Antisliptoevoeging mogelijk.

Daarom kiezen voor Brugmans Groep

Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak. Wat wordt het gebruik van de vloer? Moet er bijvoorbeeld een antisliplaag komen? En hoe snel moet de vloercoating volgens planning gebruiksklaar zijn? Samen stemmen we de logistieke organisatie en productiesnelheid af op de wensen van jouw project.

Kwaliteitsvloeren sinds 1968

Brugmans Groep is dé specialist in dekvloeren en stoffering voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Vloeren, in iedere mate van complexiteit, hebben voor ons geen geheimen meer. Al sinds 1968 zijn wij voor hoofdaannemers en opdrachtgevers een partner als het gaat om het aanbieden en realiseren van dekvloeren, stoffering en raamdecoraties. Samen stemmen wij de logistieke organisatie en productiesnelheid af op jouw wensen.

Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 én VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een Vloerkeur bedrijf. Al onze vakmensen leiden we intern op en hebben een geldige VCA-certificaat. Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid staan bij ons al jarenlang hoog in het vaandel. Voor onze klanten, leveranciers én eigen mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons niets nieuws: het zit in ons DNA. Kortom, je vloer laten leggen door Brugmans Groep is de garantie voor een kwaliteitsvloer.

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak