Binnenzonwering

Zonwering doet meer dan alleen zonlicht buiten houden: het draagt ook bij aan een aangename binnentemperatuur en aan de sfeer in een ruimte. De keuzemogelijkheden voor zonwering zijn groot: bijna alles is mogelijk, van lichte demping tot complete verduistering. Daarnaast moet zonwering vaak aan bepaalde eisen voldoen. Bijvoorbeeld een bij het gebouw passende stijl of kleur.

Advies op maat is van belang voor de juiste zonwering in jouw project. Brugmans Groep helpt je graag in alle projectfases, van samen de omstandigheden en specificaties doornemen tot het monteren van de zonwering. Zo kijken we gezamenlijk hoe we de gebruikssituatie en de gewenste uitstraling samenbrengen met de beste kwaliteit.

Ruime keuze in zonwering

Brugmans Groep biedt zonwering in verschillende uitvoeringen, hieronder enkele voorbeelden:

  • Rolgordijnen
  • Jaloezieën
  • Lamellen
  • Shutters
  • Paneelgordijnen

Brugmans Groep biedt ook zonwering die aan de buitenzijde van het pand wordt bevestigd, zoals luifels. Buitenzonwering is niet alleen functioneel, maar kan ook bijdragen aan de uitstraling van een gebouw.

Goede voorbereiding van belang

Bij zonwering is het verstandig om van tevoren kritisch te kijken naar wat er technisch mogelijk is. Ieder gebouw is weer anders en vaak zijn er architectonische of bouwkundige voorschriften om rekening mee te houden. Daarom kijkt Brugmans Groep graag samen met de opdrachtgever in een vroeg stadium van het project wat de uitdagingen en mogelijkheden zijn.

Zonwering bij Brugmans Groep

Zonwering is bij Brugmans Groep verkrijgbaar in een groot aantal verschillende uitvoeringen, stijlen, kleuren en materialen. Bij Brugmans Groep vind je gegarandeerd de zonwering die perfect bij jouw project past.

Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak. Wordt er met beeldschermen gewerkt? Hoe is de lichtinval? Kunnen we helpen met advies over montagemogelijkheden? Samen stemmen wij de logistieke organisatie en productiesnelheid af op jouw wensen.

Kwaliteit sinds 1968

Brugmans Groep is dé specialist in dekvloeren en stoffering voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Vloeren, in iedere mate van complexiteit, hebben voor ons geen geheimen meer. Al sinds 1968 zijn wij voor hoofdaannemers en opdrachtgevers een partner als het gaat om het aanbieden en realiseren van dekvloeren, stoffering en raamdecoraties. Samen stemmen wij de logistieke organisatie en productiesnelheid af op jouw wensen.

Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 én VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een Vloerkeur bedrijf. Al onze vakmensen leiden we intern op en hebben een geldige VCA-certificaat. Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid staan bij ons al jarenlang hoog in het vaandel. Voor onze klanten, leveranciers én eigen mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons niets nieuws: het zit in ons DNA. Kortom, je vloer laten leggen door Brugmans Groep is de garantie voor een kwaliteitsvloer.

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak