Zandcement dekvloer

In woning- en utiliteitsbouw is de meest traditionele dekvloer de zandcement dekvloer. Omdat een zandcement dekvloer efficiënt is en een goede basis biedt voor verdere afwerking, is deze dan ook de meest voorkomende.

Werken met zandcement is efficiënt

Projectmatig werken vergt een goede planning, en doorlooptijd is dan ook vaak een reden om voor zandcement te kiezen. Een zandcementvloer hardt gemiddeld – zonder droogversneller – een centimeter per week uit. De mortel wordt op locatie geproduceerd, in de vrachtwagen.

 

De voordelen van een zandcement dekvloer

Wanneer je kiest voor een zandcement dekvloer heeft dit een aantal voordelen. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

  • Vlotte doorlooptijd, waardoor de werkcyclus in de bouw door kan gaan.
  • Een zandcement dekvloer is goed bestand tegen vochtige omstandigheden en daarmee geschikt voor elke ruimte.
  • De samenstelling in combinatie met de applicatie maakt zandcement zeer geschikt om leidingen in weg te werken.
  • Eenmaal droog biedt de zandcementvloer een goede basis voor het aanbrengen van de vloerafwerking.
  • Natte ruimtes, zoals sanitaire voorzieningen, vragen om een afschotplan om plasvorming te beperken. De zandcementvloer kent een vaste samenstelling en is daarmee het juiste type dekvloer om afschot te realiseren.

Daarom kiezen voor Brugmans Groep

Brugmans Groep realiseert circa 750.000 vierkante meter dekvloeren per jaar. Dankzij jarenlange ervaring en uitgebreide technische kennis kent het proces van advies tot oplevering voor ons geen geheimen.

Bij Brugmans Groep weet je voorafgaand aan de opdracht waar je aan toe bent. Tijdens de opname verifiëren we onder andere het volgende met elkaar: de gewenste kwaliteit, functionaliteit, esthetiek en het budget. We spreken alles grondig door:

  • Wat wordt de gebruikssituatie van de vloer?
  • Welke prestatie eisen stel je aan de vloer?
  • Hoe monitoren we de risicobeheersing?

Samen stemmen we de planning en productiesnelheid af op de wensen van het project.

Kwaliteitsvloeren sinds 1968

Brugmans Groep is dé specialist in dekvloeren en stoffering voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Vloeren, in iedere mate van complexiteit, hebben voor ons geen geheimen meer. Al sinds 1968 zijn wij voor hoofdaannemers en opdrachtgevers een partner als het gaat om het aanbieden en realiseren van dekvloeren, stoffering en raamdecoraties. Samen stemmen wij de logistieke organisatie en productiesnelheid af op jouw wensen.

Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 én VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een Vloerkeur bedrijf. Al onze vakmensen leiden we intern op en hebben een geldige VCA-certificaat. Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid staan bij ons al jarenlang hoog in het vaandel. Voor onze klanten, leveranciers én eigen mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons niets nieuws: het zit in ons DNA. Kortom, je vloer laten leggen door Brugmans Groep is de garantie voor een kwaliteitsvloer.

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak