Betonlook vloer

Er is steeds meer vraag naar natuurlijke materialen en producten met een natuurlijke uitstraling. Deze ontwikkeling zie je ook terug bij vloeren. Een goed voorbeeld van een vloer met een natuurlijke uitstraling is de betonlook vloer. Puur beton is op veel locaties minder geschikt als materiaal voor een gebruiksvloer, maar de authentieke, industriële uitstraling van beton is populair. Wanneer je wel de uitstraling, maar niet de nadelen van beton wilt, is een betonlook vloer in veel gevallen een goede oplossing.

Een betonlook vloer is op verschillende manieren te realiseren. We zetten de meest voorkomende op een rij:

  • Betonlook polyurethaan gietvloer.
  • Cementgebonden gietvloer, dit wordt ook wel woonbeton genoemd.
  • Een coating op basis van cement en kunsthars, ook wel beton ciré genoemd.

Welke keuze je ook maakt, Brugmans Groep heeft de ervaring, expertise en vakmensen in huis om elke betonlook vloer te realiseren.

De voordelen van een betonlook vloer

Betonlook vloeren bieden naast de natuurlijke en authentieke uitstraling nog een aantal praktische eigenschappen:

  • Betonlook vloeren zijn naadloos.
  • Vloeistofdicht.
  • Onderhoudsarm.
  • Duurzaam.

Betonlook vloer door Brugmans Groep

Bij Brugmans Groep gaan we verder dan ‘alleen een vloer leggen’. Wij adviseren onze klanten in de beste vloeroplossing, passend bij de functionaliteit van het gebouw. Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak. Hoe is de staat van de dekvloer? Zijn er verschillende vloerhoogtes nodig? En hoe snel moet de vloer volgens planning gebruiksklaar zijn? Samen stemmen we de logistieke organisatie en productiesnelheid af op de wensen van jouw project.

Brugmans Groep adviseert je, desgewenst, al aan de voorkant van jouw project. Zo komen we samen op basis van de gebruikssituatie en gewenste uitstraling tot de juiste keuzes in materialen en werkwijze.

Kwaliteitsvloeren sinds 1968

Brugmans Groep is dé specialist in dekvloeren en stoffering voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Vloeren, in iedere mate van complexiteit, hebben voor ons geen geheimen meer. Al sinds 1968 zijn wij voor hoofdaannemers en opdrachtgevers een partner als het gaat om het aanbieden en realiseren van dekvloeren, stoffering en raamdecoraties. Samen stemmen wij de logistieke organisatie en productiesnelheid af op jouw wensen.

Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 én VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een Vloerkeur bedrijf. Al onze vakmensen leiden we intern op en hebben een geldige VCA-certificaat. Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid staan bij ons al jarenlang hoog in het vaandel. Voor onze klanten, leveranciers én eigen mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons niets nieuws: het zit in ons DNA. Kortom, je vloer laten leggen door Brugmans Groep is de garantie voor een kwaliteitsvloer.

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak