PVC strokenvloer

Een PVC strokenvloer biedt zowel praktische functionaliteit als brede keuzemogelijkheden in kleuren en stijlen. De vloer is geschikt voor intensief gebruik zoals in bedrijfsruimtes, kantoren en andere projectmatige toepassingen.

PVC strokenvloer biedt alternatief voor houten of stenen vloer

De PVC strokenvloer is van vrijwel iedere gewenste print te voorzien. Voorbeelden hiervan zijn een houten of stenen look, die nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden zijn. Zo combineer je de natuurlijke uitstraling van hout of steen met de voordelen van een PVC strokenvloer.

Voordelen van de PVC strokenvloer

Dit type vloer bestaat uit stroken of tegels. Deze zijn relatief makkelijk te vervangen. Bij schade is het dus niet nodig om de hele vloer te vervangen.

De PVC strokenvloer biedt enorm veel mogelijkheden wat betreft uitvoering en uitstraling en is voor een groot aantal ruimtes geschikt. Daarnaast biedt deze vloer nog meer voordelen. We zetten ze hieronder op een rij:

  • Levensduur: PVC is sterk en slijtvast. Met het juiste onderhoud gaat de vloer jarenlang mee.
  • Vloerverwarming: PVC is goed te combineren met vloerverwarming.
  • Onderhoudsarm: PVC is vrij makkelijk schoon te houden en heeft weinig specifieke onderhoud nodig.

Daarom kiezen voor een PVC strokenvloer van Brugmans Groep

Bij de aanleg van een vloer zijn de omstandigheden, eisen en wensen in iedere situatie anders. Dat vraagt om een gestructureerde aanpak. Brugmans Groep weet als allround vloerenspecialist wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van een PVC strokenvloer. Hoe is bijvoorbeeld de staat van de ondervloer? Wat zijn de eisen aan de belastbaarheid en hoe snel moet de vloer volgens planning gelegd zijn? Al vanaf een vroeg stadium kunnen wij jou op maat adviseren en samen de logistieke organisatie en productiesnelheid afstemmen op de wensen van jouw project.

Kwaliteitsvloeren sinds 1968

Brugmans Groep is dé specialist in dekvloeren en stoffering voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Vloeren, in iedere mate van complexiteit, hebben voor ons geen geheimen meer. Al sinds 1968 zijn wij voor hoofdaannemers en opdrachtgevers een partner als het gaat om het aanbieden en realiseren van dekvloeren, stoffering en raamdecoraties. Samen stemmen wij de logistieke organisatie en productiesnelheid af op jouw wensen.

Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 én VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een Vloerkeur bedrijf. Al onze vakmensen leiden we intern op en hebben een geldige VCA-certificaat. Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid staan bij ons al jarenlang hoog in het vaandel. Voor onze klanten, leveranciers én eigen mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons niets nieuws: het zit in ons DNA. Kortom, je vloer laten leggen door Brugmans Groep is de garantie voor een kwaliteitsvloer.

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak