Projectvideo Vanderlande Veghel

Project: Vanderlande gebouw 60
Locatie: Veghel
Disciplines: Dekvloeren en vloerafwerkingen

Een project uit waarop we trots zijn. In opdracht van aannemersbedrijf van de Ven hebben we onze disciplines mogen uitvoeren bij kantoorgebouw Vanderlande ‘Gebouw 60’. Met duurzaamheid als kernthema telt het pand 7 verdiepingen.

‘We zijn trots dat we als Veghelse onderaannemer voor een Veghelse aannemer bij een Veghelse multinational de uitvoering van onze disciplines hebben mogen uitvoeren. Dit weergeeft de samenhorigheid waarnaar wij streven. Verder zijn we trots op ons uitvoeringsteam welke de realisatie binnen de gevraagde geringe doorlooptijd succesvol hebben afgerond.’ ~ Simone Danklof, Brugmans Groep.

We hebben aangestuurd op praktische toepassingen en duurzame oplossingen. We hebben de functionele- en esthetische wensen van de opdrachtgever samengebracht. Hiermee hebben we rekening gehouden met geluidsreductie, hygiëne, onderhoud, akoestiek, comfort, sfeer, gebruikssituatie, etc. Dat heeft geleid tot definitieve keuzes.

Terug naar overzicht

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak