Hoofdkantoor Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Voor Hendriks Bouw en Ontwikkeling hebben we het hoofdkantoor van 4 verdiepingen hoog mogen voorzien van diverse disciplines. Hendriks Bouw en Ontwikkeling is al lang een goede relatie van Brugmans Groep. Hendriks Bouw en Ontwikkeling is sinds 1932 actief op de bouwmarkt. Het familiebedrijf telt ca. 300 medewerkers en richt zich op het geven van advies, de bouw, w- en e-installaties, onderhoud en beheer. Zij proberen hun diensten op een zo duurzaam mogelijke manier te realiseren.

Dit project is uitgevoerd in rechtstreekse samenwerking met Hendriks Bouw en Ontwikkeling. Ter voorbereiding van de vloerafwerking is er eerst geschuurd, geprimerd, aangesmeerd en geëgaliseerd. Vervolgens is de vloerbedekking gelegd. Hier kwamen tapijttegels, tapijtbanen voor op de trappen, een PU gietvloer, PVC stroken in rechte banen en schoonloopmatten aan bod. Totaliter is er een vloeroppervlak van 2046 m² met vloerbedekking voorzien.

Hoe verliep het project?

Het project verliep erg soepel. Dit komt voornamelijk omdat de opdrachtgever direct de opdracht heeft aangevraagd. Daarnaast heeft Hendriks Bouw en Ontwikkeling veel ervaring in de bouw en weten ze van aanpakken. We hebben in het verleden al diverse projecten met en voor Hendriks Bouw en Ontwikkeling mogen uitvoeren. In het voortraject hebben we goed geluisterd naar de wensen en behoeftes van de opdrachtgever. Als toevoeging hebben we onze expertise gedeeld en adviezen gegeven. Onze adviserende rol in dit project had veelal betrekking op de voorbereiding van de ondervloer.

Dankzij onze marktkennis hebben we de juiste producten en werkwijze in kunnen zetten. Alle wensen en behoeftes op het gebied van functionaliteit, esthetiek, akoestiek, onderhoud en budget zijn bij elkaar gebracht in een fantastisch eindresultaat.

Waren er specifieke uitdagingen?

De grootste uitdaging bij projecten is het duidelijk communiceren en afstemmen van activiteiten met de samenwerkende partijen. Bij dit project vormde dat geen uitdaging. Door jarenlange vertrouwen tussen de twee partijen is de communicatie en afstemming van werkzaamheden op een aangename manier verlopen. Zo zijn we wat eerder begonnen met het voorbereiden van de ondervloer voor vloerafwerking. Dit kwam plantechnisch het beste uit. Op deze manier konden we snel beginnen met de PU gietvloeren om kans op vervuiling van de vloerafwerkingen te minimaliseren.

Bijzondere zaken om rekening mee te houden

De ondervloeren waren op een speciale manier opgezet. Deze liggen namelijk los van elkaar, waardoor er een bewegende opening ontstaat in de ondervloer. Als hier vloerbedekking over wordt gelegd dan beweegt de vloerafwerking ook mee. Om dit te voorkomen hebben wij geadviseerd om dilatatieprofielen aan te brengen. Het tapijt wat we hebben aangebracht heeft een uniek design.

Benieuwd of we met jouw project kunnen helpen?

Wil je de mogelijkheden voor jouw project in kaart brengen? Neem contact met ons op.

Onze showroom bekijken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom is een ruimte die inspireert.

Maak een afspraak